En eller flere AADS terminal-servere
 aadsfarm
 Klienter der anvender Windows, Linux, Android eller Mac OS

Beskrivelse af AADS (Advanced Application Delivery Solutions):

Mange firmaer ønsker at etablere fjernadgang til firmaets netværk og de applikationer der anvendes, men har tit være skræmt over kompleksitet eller pris på eksisterende serverprodukter.

Dette anvendes til hjemmearbejdspladser, kørende sælgere, revisorer m.v.
Der er mange måder dette kan etableres på, men en prisbillig og effektiv måde er ved at etablere en “terminalserver” specielt hvis det baseres på serverproduktet “AADS-server”.  Det er særdeles anvendeligt til mange økonomisystemer når disse kører flere samtidige brugere.  F.eks. vores eget Stellar Office system evt. i samspil med vores “MobilService” system til kørende håndværkere.

Dette serverprogram installeres på en een af følgende platfome:

 • SMALL VERSION:
  Windows 10/11.
  (Pris:  kr. 2.880,- for ubegrænset antal brugere).
 • ENTERPRISE VERSION:
  Windows 10/11.
  Windows Server 2016 / 2019 / 2022 (Standard, Enterprise eller Small Business Server).
  (Pris:  kr. 5.850,- for ubegrænset antal brugere – Win10/11 med 10 brugere: kr. 3.780,-).

Bemærk at “Home” versioner ikke understøttes, dvs. at f.eks. den gratis opgraderede Windows 10 formentlig ikke understøttes.  Check evt. systeminfo med dette værktøj.

Programmet er uhyre nemt at administrere og fjernadgangen til netværket etableres vha. standard fjernskrivebords-klient – eller man kan anvende programmets egen klient, denne har flere faciliteter og er mere sikker.

Enterprise versionerne kan anvende domaine-kontroller til at styre brugeradgang, samt der er mulighed for at opsætte flere servere med load-balancing og SSL-kryptering.  Endvidere har Enterprise versionerne mulighed for “Seamless Desktop”, hvorved der opnås et meget mere glidende samspil mellem lokale skrivebord og fjernskrivebordet.

Systemet kan afprøves med en fuld funktionsdygtig 3-bruger demo.  Kontakt os med oplysning om den Windows version som det skal installeres på.  Så sender vi download link.  Check evt. systeminfo med dette værktøj.

Opgradering fra en version til en større eller til anden Windows version koster prisforskellen, samt kr. 800,- i gebyr.

Se change-log for systemet her.

Scroll to Top