Med Mamut ServiceSuite er du sikret effektiv planlægning

Visma ServiceSuite er specielt udviklet til virksomheder med medarbejdere som udfører store dele af sit arbejde ude hos kunden og som dermed har behov for opdateret information let tilgængelig. Det kan være konsulenter og håndværkere. Visma ServiceSuite er også en professionel e-handels løsning, der er udviklet for at forenkle og effektivisere kommunikationen mellem grossister/leverandører og deres kunder.

Visma ServiceSuite består af to hovedelementer: Planlægningsfunktion og e-handelsløsning. Visma  ServiceSuite Planning giver virksomheden mulighed for at administrere aftaler og planlægge opgaver på en nem og hensigtsmæssig måde. Visma ServiceSuite E-commerce forenkler kommunikation mellem grossister, leverandører og kunder gennem en integreret intranet/e-handelsløsning. Løsningen inkluderer funktionalitet for e-handel, indkøbsordre og kunde/ leverandørkartotek.

Prøv planlægningsværktøjet Visma ServiceSuite gratis  -  Kontakt os for nærmere oplysninger. 


 Med Mamut ServiceSuite er du sikret en let og effektiv håndtering af en række arbejdsprocesser,som de fleste virksomheder ofte har brug for. Vi har haft Visma ServiceSuite Planning i et par år, og vores kunder er glade for det, fordi det forkorter deres administrationstid og får samspillet mellem dem og os til at køre effektivt."
- Mark Deelman, Copiax -

 

 

Visma ServiceSuite Planning
- et effektivt planlægningsværktøj

Det online planlægningsværktøj, Visma ServiceSuite Planning, for konsulenter og håndværkere, giver virksomheden mulighed for at administrere aftaler og opgaver på en nem og hensigtsmæssig måde. Du får et planlægningsværktøj, der gør booking af serviceopgaver hos deres kunder til en leg med f.eks. kundeaftaler, ordrestyring og medarbejder-administration. Konsulenter og håndværkere har fuld overblik via mobiltelefonen og projektlederen har fuld overblik på kontoret fra sin PC.

Som noget helt unikt indeholder planlægningsmodulet funktioner som gør at virksomhedens medarbejdere har mulighed for at se deres aftaler direkte fra deres mobiltelefon, PDA eller bærbare PC.

Visma ServiceSuite E-Commerce
- enkelt samarbejde med leverandører

Visma ServiceSuite E-Commerce består af moduler for e-handel, indkøbsordrer og kunde-/leverandørkartotek.

Indkøbsordre er modulet man benytter til at oprette og afsende indkøbsordrer i. Indkøbsordren giver muligheden for en nem og smidig samhandel mellem dig og dine leverandører, og giver samtidigt både dig og dine leverandører en række store fordele.

E-handelsmodulet giver dig som grossist/ leverandør helt overordnet muligheden for at automatisere udsendelsen af prisopdateringer samt modtagelsen af ordrer.

For at kunne bruge dette modul kræver det at du har en, eller flere, leverandører som benytter sig af e-handelsmodulet i Visma ServiceSuite.

Løsningen passer både for konsulenter, håndværkere og alle som arbejder indenfor servicebranchen. Effektiviser din virksomhed med et online planlægningsværktøj i dag!


MariSoft   |  Rønne Allé 109, 7451 Sunds  |  Tlf.: 9714 2171  |  Kontakt-mail