Terminalserver

 En eller flere terminal-servere
 aadsfarm
 Klienter der anvender Windows, Linux, Android, IOS eller Mac OS

Vi kan tilbyde en række forskellige løsninger, så IT-brugerne i firmaet kan få adgang til IT-systemer og dokumenter uanset tidspunkt på døgnet og anset hvor man er.

Systemerne vi tilbyder kan enten være egen terminalserver som installeres på Windows PC eller Windows server i firmaet, eller det kan være abonnement på en af vores hosting-løsninger, hvor et hostingcenter tager sig at at drive selve serverne.

Uanset løsningen betyder det stor frihed til at arbejde hvor man er, og giver mulighed for at kørende sælgere og montører løbende kan registrere salg og timeforbrug.

 

Af interne løsninger tilbyder vi 2 produkter:

TSplus: 
Et meget avanceret system med store muligheder for at skræddersy adgang til programmerne på serveren.  Systemet leveres i flere versioner og med med 3, 5, 10 25 eller ubegrænset antal brugere. 
Læs nærmere her.

AADS server:
Prisbilligt og robust system som vi har valgt kun at levere i udgaver med ubegrænset antal brugere.   
Læs nærmere her.

 
Virtuel hosting:
Skal det være nemt så lader man et hostingcenter drive serveren med terminalserprogrammet.  Så er sikkerhed og driftansvar lagt i gode hænder.  
Vi leveres Windows 2012R2 el. Windows 2016 server fra enten Amazon i Frankfurt / Hostwinds i Amsterdam eller fra Wannafind i Skanderborg.
Læs nærmere her.

 

Scroll to Top